FACI LA SEVA RESERVA
Entrada:
Sortida:
TIPUS D'ALLOTJAMENT
CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS
Nº REFERENCIA / NOM
  • Lista
  • Mapa
Ordre:
  • Lista
  • Mapa
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 70 m², situat a primera línia de platja, amb vistes al mar. Disposa de 15 m² de terrassa, planxa, accés internet (wifi), Televisió.La cuina americana, de gas, està equipada amb nevera, microones, forn, ...(+info)
Des de
€ 95
Des de 
€ 95
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 60 m², amb vistes al mar. Disposa de 20 m² de terrassa, planxa, accés internet (wifi), calefacció central, Televisió.La cuina independent, de gas, està equipada amb nevera, microones, forn, congelador, ...(+info)
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 68 m². Disposa de ascensor, accés internet (wifi), calefacció bomba de calor, aire condicionat, Televisió.La cuina independent, de vitroceràmica, està equipada amb nevera, microones, forn, congelador, ...(+info)
Des de
€ 80
Des de 
€ 80
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 68 m². Disposa de accés internet (wifi), balconada, calefacció bomba de calor, aire condicionat, Televisió.La cuina independent, de vitroceràmica, està equipada amb nevera, microones, forn, congelador, ...(+info)
Des de
€ 95
Des de 
€ 95
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 60 m². Disposa de ascensor, planxa, accés internet (wifi), balconada, 2 ventiladors, Televisió.La cuina americana, eléctrica, està equipada amb nevera, microones, forn, congelador, rentadora, rentaplats, ...(+info)
Apartament
Blanes
3 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 3 dormitori(s) i capacitat per a 6 persones. Allotjament de 90 m². Disposa de ascensor, planxa, accés internet (wifi), balconada, calefacció central, parking a l´aire lliure en edifici proper, Televisió.La cuina independent, de gas, està equipada amb nevera, forn, ...(+info)
Total: 24 (4 pàgines)