FACI LA SEVA RESERVA
Entrada:
Sortida:
TIPUS D'ALLOTJAMENT
CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS
Nº REFERENCIA / NOM
  • Lista
  • Mapa
Ordre:
  • Lista
  • Mapa
Apartament
Blanes
3 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 3 dormitori(s) i capacitat per a 6 persones. Allotjament de 90 m². Disposa de ascensor, planxa, accés internet (wifi), balconada, calefacció central, parking a l´aire lliure en edifici proper, Televisió.La cuina independent, de gas, està equipada amb nevera, ...(+info)
Apartament
Blanes
4 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 4 dormitori(s) i capacitat per a 6 persones. Allotjament de 110 m² còmode i totalment equipat, situat a primera línia de platja, amb vistes al mar. Es troba a 50 m de la platja de sorra, 50 m de la platja de roca, 100 m de la ciutat, 250 m del supermercat, 1 km ...(+info)
Apartament
Blanes
3 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 3 dormitori(s) i capacitat per a 6 persones. Allotjament de 115 m² moblat amb gust i modern, situat a primera línia de platja, amb vistes al mar i al port esportiu. Es troba a 20 m de la ciutat, 50 m de la platja de sorra, 50 m de la platja de roca, 200 m de ...(+info)
Apartament
Blanes
3 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 3 dormitori(s) i capacitat per a 6 persones. Allotjament de 95 m² moblat amb gust i totalment equipat, amb vistes al mar i al port esportiu. Es troba a 100 m de la platja de sorra, 300 m de la platja de roca, 300 m de la ciutat i és ubicat en una zona tranquil·la i ...(+info)
Apartament
Blanes
3 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 3 dormitori(s) i capacitat per a 6 persones. Allotjament de 90 m² de recent construcció. Es troba a 50 m de la platja de sorra i junt al mar.Disposa de 12 m² de terrassa, accés internet (wifi), calefacció central, Televisió.La cuina independent, està equipada ...(+info)
Apartament
Blanes
3 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 3 dormitori(s) i capacitat per a 6 persones. Allotjament de 110 m². Disposa de ascensor, 15 m² de terrassa, planxa, accés internet (wifi), calefacció bomba de calor, aire condicionat, Televisió.La cuina americana, de vitroceràmica, està equipada amb ...(+info)
Total: 32 (6 pàgines)