FACI LA SEVA RESERVA
Entrada:
Sortida:
TIPUS D'ALLOTJAMENT
CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS
Nº REFERENCIA / NOM
  • Lista
  • Mapa
Ordre:
  • Lista
  • Mapa
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 65 m². Disposa de ascensor, rentadora, accés internet (wifi), balcó, Televisió.La cuina independent, de gas, està equipada amb nevera, microones, forn, congelador, vaixella/coberteria, cafetera, torradora i ...(+info)
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 68 m². Disposa de ascensor, rentadora, accés internet (wifi), calefacció bomba de calor, aire condicionat, Televisió.La cuina independent, de vitroceràmica, està equipada amb nevera, microones, forn, ...(+info)
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 68 m². Disposa de rentadora, accés internet (wifi), balcó, calefacció bomba de calor, aire condicionat, Televisió.La cuina independent, de vitroceràmica, està equipada amb nevera, microones, forn, ...(+info)
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 90 m². Disposa de accés internet (wifi), 1 Televisor.La cuina americana, de vitroceràmica, està equipada amb nevera, forn, congelador, estris/cuina i bullidor.
Apartament
Blanes
3 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 3 dormitori(s) i capacitat per a 6 persones. Allotjament de 90 m². Disposa de ascensor, rentadora, planxa, accés internet (wifi), balcó, calefacció central, parking a l´aire lliure en edifici proper, Televisió.La cuina independent, de gas, està equipada amb ...(+info)
Apartament
Blanes
3 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 3 dormitori(s) i capacitat per a 6 persones. Allotjament de 90 m² de recent construcció. Es troba a 50 m de la platja de sorra i junt al mar.Disposa de 12 m² de terrassa, rentadora, accés internet (wifi), calefacció central, Televisió.La cuina independent, està ...(+info)
Total: 20 (4 pàgines)