FACI LA SEVA RESERVA
Entrada:
Sortida:
TIPUS D'ALLOTJAMENT
CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS
Nº REFERENCIA / NOM
  • Lista
  • Mapa
Ordre:
  • Lista
  • Mapa
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 60 m². Disposa de ascensor, jardí, 12 m² de terrassa, planxa, accés internet (wifi), zona infantil, calefacció bomba de calor, aire condicionat, piscina comunitària, parking cobert, 1 ...(+info)
Apartament
Blanes
1 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 1 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 50 m² coquet. Es troba a 100 m del supermercat, 500 m de la platja de sorra i és ubicat en una zona amb encant i al casc urbà.Disposa de ascensor, accés internet (wifi), balconada, calefacció bomba de ...(+info)
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 70 m², situat a primera línia de platja, amb vistes al mar. Disposa de 15 m² de terrassa, planxa, accés internet (wifi), Televisió.La cuina americana, de gas, està equipada amb nevera, microones, ...(+info)
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 75 m² acollidor i molt lluminós, situat a primera línia de platja, amb vistes al mar. és ubicat en una zona tranquil·la i al casc urbà.Disposa de ascensor, 25 m² de terrassa, planxa, ...(+info)
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 65 m². Disposa de accés internet (wifi), balconada, Televisió.La cuina americana, de vitroceràmica, està equipada amb nevera, microones, forn, congelador, rentadora, rentaplats, vaixella/coberteria, ...(+info)
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 60 m², amb vistes al mar. Disposa de 20 m² de terrassa, planxa, accés internet (wifi), calefacció central, Televisió.La cuina independent, de gas, està equipada amb nevera, microones, forn, ...(+info)
Total: 32 (6 pàgines)