FACI LA SEVA RESERVA
Entrada:
Sortida:
TIPUS D'ALLOTJAMENT
CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS
Nº REFERENCIA / NOM
  • Lista
  • Mapa
Ordre:
  • Lista
  • Mapa
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 70 m², situat a primera línia de platja, amb vistes al mar. Disposa de 15 m² de terrassa, planxa, accés internet (wifi), Televisió.La cuina americana, de gas, està equipada amb nevera, microones, forn, ...(+info)
Des de
€ 95
Des de 
€ 95
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 68 m². Disposa de ascensor, accés internet (wifi), calefacció bomba de calor, aire condicionat, Televisió.La cuina independent, de vitroceràmica, està equipada amb nevera, microones, forn, congelador, ...(+info)
Des de
€ 80
Des de 
€ 80
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 68 m². Disposa de accés internet (wifi), balconada, calefacció bomba de calor, aire condicionat, Televisió.La cuina independent, de vitroceràmica, està equipada amb nevera, microones, forn, congelador, ...(+info)
Des de
€ 95
Des de 
€ 95
Apartament
Blanes
1 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 1 dormitori(s) i capacitat per a 5 persones. Allotjament de 75 m². Disposa de ascensor, planxa, accés internet (wifi), balconada, calefacció central, Televisió.La cuina independent, de gas, està equipada amb nevera, forn, congelador, rentadora, rentaplats, ...(+info)
Apartament
Blanes
4 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 4 dormitori(s) i capacitat per a 6 persones. Allotjament de 110 m² còmode i totalment equipat, situat a primera línia de platja, amb vistes al mar. Es troba a 50 m de la platja de sorra, 50 m de la platja de roca, 100 m de la ciutat, 250 m del supermercat, 1 km ...(+info)
Des de
€ 117
Des de 
€ 117
Apartament
Blanes
3 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 3 dormitori(s) i capacitat per a 6 persones. Allotjament de 115 m² moblat amb gust i modern, situat a primera línia de platja, amb vistes al mar i al port esportiu. Es troba a 20 m de la ciutat, 50 m de la platja de sorra, 50 m de la platja de roca, 200 m de ...(+info)
Des de
€ 117
Des de 
€ 117
Total: 22 (4 pàgines)