FACI LA SEVA RESERVA
Entrada:
Sortida:
TIPUS D'ALLOTJAMENT
CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS
Nº REFERENCIA / NOM
  • Lista
  • Mapa
Ordre:
  • Lista
  • Mapa
Apartament
Blanes
1 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 1 dormitori(s) i capacitat per a 3 persones. Allotjament de 50 m². Disposa de 10 m² de terrassa, rentadora, planxa, accés internet (wifi), Televisió.La cuina americana, de vitroceràmica, està equipada amb nevera, microones, forn, congelador, vaixella/coberteria, ...(+info)
Apartament
Blanes
1 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 1 dormitori(s) i capacitat per a 3 persones. Allotjament de 50 m². Disposa de ascensor, rentadora, planxa, accés internet (wifi), balcó, Televisió.La cuina americana, de vitroceràmica, està equipada amb nevera, microones, forn, congelador, vaixella/coberteria, ...(+info)
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 3 persones. Allotjament de 60 m². Disposa de rentadora, planxa, accés internet (wifi), balcó, aire acondicionat sols al saló, 1 Televisor.La cuina americana, de vitroceràmica, està equipada amb rentaplats, vaixella/coberteria, ...(+info)
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 60 m². Disposa de ascensor, jardí, 12 m² de terrassa, rentadora, planxa, accés internet (wifi), zona infantil, calefacció bomba de calor, aire condicionat, piscina comunitària, parking cobert, 1 ...(+info)
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 90 m². Disposa de accés internet (wifi), 1 Televisor.La cuina americana, de vitroceràmica, està equipada amb nevera, forn, congelador, estris/cuina i bullidor.
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 4 persones. Allotjament de 60 m², amb vistes al mar. Disposa de 20 m² de terrassa, rentadora, planxa, accés internet (wifi), calefacció central, Televisió.La cuina independent, de gas, està equipada amb nevera, microones, forn, ...(+info)
Total: 20 (4 pàgines)