FACI LA SEVA RESERVA
Entrada:
Sortida:
TIPUS D'ALLOTJAMENT
CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS
Nº REFERENCIA / NOM
  • Lista
  • Mapa
Ordre:
  • Lista
  • Mapa
Apartament
Blanes
1 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 1 dormitori(s) i capacitat per a 2 persones. Allotjament de 65 m². Disposa de planxa, accés internet (wifi), balconada, calefacció bomba de calor, aire condicionat, Televisió.La cuina independent, de vitroceràmica, està equipada amb nevera, forn, ...(+info)
Apartament
Blanes
Apartament en Blanes posseeix capacitat per a 2 persones. Allotjament de 25 m². Disposa de planxa, accés internet (wifi), balconada, Televisió.La cuina americana, de vitroceràmica, està equipada amb nevera, microones, forn, congelador, rentadora, vaixella/coberteria, estris/cuina, ...(+info)
Apartament
Blanes
1 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 1 dormitori(s) i capacitat per a 3 persones. Allotjament de 50 m². Disposa de ascensor, 10 m² de terrassa, planxa, accés internet (wifi), Televisió.La cuina americana, de vitroceràmica, està equipada amb nevera, microones, forn, congelador, rentadora, ...(+info)
Apartament
Blanes
1 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 1 dormitori(s) i capacitat per a 3 persones. Allotjament de 50 m². Disposa de 10 m² de terrassa, planxa, accés internet (wifi), Televisió.La cuina americana, de vitroceràmica, està equipada amb nevera, microones, forn, congelador, rentadora, ...(+info)
Apartament
Blanes
2 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 2 dormitori(s) i capacitat per a 3 persones. Allotjament de 65 m². Disposa de ascensor, planxa, accés internet (wifi), balconada, calefacció central, parking a l´aire lliure en edifici proper, Televisió.La cuina independent, de gas, està equipada amb nevera, ...(+info)
Apartament
Blanes
1 dormitori(s)
Apartament en Blanes posseeix 1 dormitori(s) i capacitat per a 3 persones. Allotjament de 50 m². Disposa de ascensor, planxa, accés internet (wifi), balconada, Televisió.La cuina americana, de vitroceràmica, està equipada amb nevera, microones, forn, congelador, rentadora, ...(+info)
Total: 32 (6 pàgines)